Reklama
 
Blog | Vítězslav Traurig

Klidně Babiše podporujte, jen to řekněte

Zpěvák Richard Krajčo se v posledních týdnech hned několikrát ukázal na veřejnosti i na sociálních sítích s Andrejem Babišem. Podporu jeho politických zájmů však odmítá. Proč?

V posledních dnech jsme byli svědky toho, jak samotná média zprofanovala spojení mezi populárním zpěvákem Richardem Krajčem a Andrejem Babišem, když neustále zveřejňovala a sdílela jejich pár společných fotek. I když to ale Richard Krajčo striktně odmítá a tvrdí, že vše je jenom podpora jeho generálního sponzora Agrofertu, vyrojují se stále stejné otázky. Krajčo si přece musí být vědom toho, že Babiš je nyní znám mnohonásobně více jako ministr financí a šéf Hnutí ANO, než jako majitel Agrofertu.

Proto se ptám na jednu otázku. Proč Krajčo nepřizná, že podporuje Babiše? Ne jeho kampaň, nicméně jeho osobně jako člověka, nebo prostě jeho ANO jako stranu, která by mu nejvíce vyhovovala. Možná by to prospělo nejvíce. Jeho fanoušci se teď po právu ptají, jak to tedy vlastně je. Nicméně kdyby sám Krajčo přišel s vysvětlím, že se mu prostě Babišovy kroky líbí, že je s ním spokojen, jeho fanoušci by měli jasno.

Samozřejmě by se to každému nelíbilo. Samozřejmě by se našli tací, kteří by mu stále vytýkali jeho názory. Nicméně už by to byl jasně vyřčený názor. Už by to nebyla nějaká nejasná podpora Babišově straně, byl by to už jasně daný názor svobodného člověka v demokratickém státu a to by pak vyznělo úplně jinak. Ať už by podporoval kohokoliv, dal by tímto gestem jasnou zprávu – „Já někoho podporuji, já si za tím stojím.“ A nevyznělo by to pak jako nejasná reklama, kterou před svými fanoušky ale nechce přiznat.

Reklama